Fantastiske Rags & Feathers har vist oss mye omtanke og kjærlighet siden de ble kjent med saken vår – et band hele verden burde bli kjent med.

Musikk som går dypt i sjelen, full av kjærlighet, det gav meg tårer, smil og gode minner om hverandre første gang jeg hørte på dem.
Jeg følte det var musikk som gjorde meg hel, den musikken pleier kropp og sjel . Alle burde ha en LP/CD i samlingen sin av dem.
Zarah Angelica nyter musikken  <3

Vil du være med på støttekonserten? BILLETTER KJØPES HER: TicketCO 

Fra Rogaland lyd :

Bandet startet opp i april 2016 da de tre bestemte seg for å flytte ut av storbyen til hav, vind og ro på vestlandet, nærmere bestemt Karmøy. Gruppa består av musikere med solid erfaring. Medlemmene har bakgrunn fra ulike band og prosjekter og har flere utgivelser bak seg, som Gadarene Wine , Vardøg , Den blå timen og Lady Moscow.

Rags & Feathers sin musikk er ektefølt og nær, og leter seg frem til hjertet gjennom sjelfull melankoli og en fengslende kontrast fra tvillingsøstrenes sarte og klare utrykk til Oddbjørns dunkle og rustne stemme.

Ved bruk av gitar, banjo, fiolin og vakre harmonier ønsker musikerene at musikken skaper gjenklang hos lytteren. At den går til hjertet og blir værende der.

Rags & Feathers er :

Kjersti Tingelstad – Fiolin og vokal Rønnaug Tingelstad – Vokal– Gitar, banjo og vokal

Gruppa Rags & Feathers har laget et hyllest-album med Leonard Cohen sine låter i sin versjon.

Mer om Rags and Feathers finner du på Facebook siden: Rags and Feathers 
Håper mange sjekker ut Facebook siden dems, å legger igjen en tommel opp for det fantastiske flotte hjertet de alle har og den magiske musikken <3
Dette er et band vi må dele å la folk få bli kjent med. Musikke er til for å deles <3

Del denne siden